slider

Werkplaats

In onze werkplaats staan zeer ervaren en vakkundige monteurs voor u klaar. Iedere monteur heeft een eigen specialisme en allemaal hebben ze veel ervaring binnen de autobranche.

Damen & Kroes heeft jarenlange ervaring in het onderhoud - kleine beurt, grote beurt en APK -  en reparatie van alle Engelse automobielen, jong en oud. Of het nu om een MG, Triumph, Wolseley, Austin, Mini, New Mini of Rover gaat. Als voormalige MG-Rover dealer hebben we in de afgelopen jaren vele Engelse merken in onze werkplaatsen gehad voor onderhoud, reparatie of apk. En met ons onderdelenmagazijn van ruim 60.000 onderdelen is Damen & Kroes één van de grootste onderdelenleveranciers. De meeste onderdelen kunnen we dan ook direct leveren en monteren.

Onze monteurs zijn niet alleen thuis in Engelse klassiekers, maar ook in het Japanse merk Daihatsu. Bovendien zijn we ook zeer goed thuis in het onderhouden - kleine beurt, grote beurt en APK - en repareren van de jongere modellen van alle mogelijke merken.

Een voorbeeld? Onze monteurs zijn in staat om de elektronische stuurbekrachtiging (EPS) van de MG F en MG TF modellen te repareren, als deze uit zichzelf naar links gaan sturen. Dit doen ze zonder een duur, nieuw stuurhuis te plaatsen. Maar ook is het bijvoorbeeld om bij ons de kunststof achterruit van een MG F of TF te vervangen voor een glazen versie.

Ook hebben we T4 testbook apparatuur in huis om Rovers en MG uit te lezen op storingen. En we kunnen uiteraard het onderhoudsinterval terug stellen. Verschillende modellen zoals de MGF hebben hydraulastisch vering. Dit veersysteem kunnen wij op hoogte zetten in onze werkplaats.

Hoe dan ook, u kunt voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze bedrijf in Boxtel. De koffie of thee wordt vers gezet!

Autobedrijf Damen & Kroes

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme