Wederom een geweldige Engelse oldtimer dag

Afgelopen zondag (24 juni) was het weer zover, de Britisch Autojumble in Waalwijk en Damen en Kroes was uiteraard weer aanwezig met Engelse oldtimer onderdelen.

Het was een mooie dag met veel enthousiaste Engelse oldtimer liefhebbers en de nodige Engelse merkenclubs. Of je nu kwam om verschillende Engelse oldtimer's te bekijken, om te informeren bij een van de Engelse oldtimer clubs of omdat je bijvoorbeeld onderdelen zocht voor een Triumph TR, MGA, MGB of Morris...voor iedereen was er wel wat te bekijken of te kopen. Zelfs voor de jongeren Engelse oldtimer liefhebber waren er stands met speelgoed auto's.

Wij van Damen en Kroes hebben ook dit jaar weer volop genoten. Met name het ontmoeten van bestaande klanten die bijvoorbeeld hun Triumph TR bij ons in onderhoud hebben en het kennnismaken met nieuwe Engelse oldtimer liefhebbers maakt deze dag voor ons geweldig.

Ook dit jaar hebben we weer veel bezoekers aan onze kraam blij mogen maken met dat ene Engelse oldtimer onderdeel wat ze al tijden zochten. Bent u ook op zoek naar dat ene onderdeel voor uw Triumph TR, MGA, MGB, Morris of...andere Engelse auto dan is de kans groot dat wij die op voorraad hebben.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we op deze website een speciaal formulier voor het aanvragen van Engelse auto onderdelen. Bellen kan uiteraard ook, telefoon: 0411-68 80 88.

This is Sliced Diazo Plone Theme