slider

MG Informatie- en onderdelendag 2019

Damen en Kroes is ook in 2019 weer vertegenwoordig op de MG Informatie- en Onderdelendag in Expo in Houten.
Wanneer 06-01-2019
van 10:00 tot 17:00
Waar Expo Houten
Naam MG Informatie en Onderdelen dag
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

De MG Informatie- en Onderdelendag is een van die mooie dagen in het jaar dat je oude bekende weer ziet en nieuwe mensen ontmoet. Iedereen om de MG Informatie- en Onderdelendag heeft in meer of mindere mate passie voor het met automerk MG.

Damen en Kroes is elk jaar aanwezig op de MG Informatie- en Onderdelendag om nieuwe contacten te maken en oude aan te halen. Natuurlijk willen we u graag helpen aan nieuwe of gebruikte MG onderdelen, vaak nemen we ook bestellingen mee vanuit ons magazijn in Boxtel zodat klanten hun noodzakelijke MG onderdelen op die dag kunnen afhalen.

De MG Informatie- en Onderdelendag is een erg gezellige dag met uiteraard veel onderdelen naar ook mooie auto's en bezoekers die stuk voor stuk met plezier naar Expo in Houten komen.

Komt u ook naar de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten op 6 januari 2019? Bent u van plan onderdelen te bestellen?
Wellicht dat we elkaar dan kunnen ontmoeten op de MG Informatie- en Onderdelendag en u uw bestelling mee kunnen geven?

Heeft u geen "verlanglijstje" maar wilt u eens wat meer weten over Damen en Kroes en onze specialisatie in MG's, dan staan wij u uiteraard ook graag te woord.

Hopelijk tot zien op de MG Informatie- en Onderdelendag!

Met vriendelijke groet,
Patrick Damen

Meer informatie over dit agenda-item

This is Sliced Diazo Plone Theme